Onderhoud en support

computerschermen

Technisch onderhoud en support website

Uw website is klaar. Alles ziet er naar tevredenheid uit en ook de techniek achter de site doet wat hij doen moet. Totdat, op een later moment, WordPress – het content management systeem dat u gebruikt – een extra update nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat daarmee de website weer soepel loopt. Of – potentieel gevaarlijker – een lek in de code dringend aangepakt moet worden om hackers niet vrij spel te geven op uw website. Het is belangrijk deze updates goed bij te houden.

Daarnaast kan het voorkomen dat u wat hulp nodig heeft bij het plaatsen van een tekst of afbeelding op de website.

Een servicecontract voor uw website biedt in al die gevallen uitkomst. Wij zorgen ervoor dat uw website bijtijds geüpdatet wordt. Geen nare verrassingen meer waarbij u in allerijl hulp nodig heeft om uw website weer te laten doen wat het moet doen.

Vanaf €195,- per kwartaal houdt u uw website veilig en up-to-date.
Dit contract is per kwartaal opzegbaar, dus u zit nergens lang aan vast.

Voorkom onheil en sluit vandaag nog een servicecontract af voor uw website. Meer informatie: info@hetontwerpcentrum.nl.

Hosting

Het ontwerpcentrum verzorgt zelf geen hosting, maar kan dit wel voor u regelen. Het is belangrijk om een goede hostingpartner te kiezen zodat u verzekerd bent van een goed draaiende website en een snelle service bij eventuele problemen.

Zie ook:

  • Hulp bij WordPress: training en advies
    Het ontwerpcentrum biedt u hulp bij uw WordPress site met een training of advies op maat.
  • Optimalisatie mobiel
    Is uw website geschikt voor mobiel? Uw bezoeker verwacht van wel… Het Ontwerpcentrum helpt graag de benodigde aanpassingen door te voeren voor een optimale mobiele gebruikerservaring.
  • WordPress
    WordPress: wat is het precies en wat kun je ermee doen? Wij zorgen voor de gewenste opties en uitstraling van uw eigen WordPress site.