Hulp bij WordPress: training en advies

ask more questions

U heeft een website in WordPress, maar zoekt hulp bij het inrichten of aanpassen van de website? Het Ontwerpcentrum is u graag van dienst met training en advies.

Training WordPress

De training WordPress is bedoeld voor organisaties en zelfstandigen die regelmatig met WordPress werken. In deze training behandelen we alle belangrijke stappen waar een redacteur in WordPress mee te maken krijgt. Dit kan in de vorm van een basistraining WordPress of een training die meer toegespitst is op uw website en wensen. Bijvoorbeeld met extra aandacht voor zoekmachine-optimalisatie (SEO) of focus op stijl en lay-out. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen.

De training duurt 2 uur en vindt plaats bij ons op kantoor in Groningen. Naar wens kan de training ook plaatsvinden op locatie. Meerdere deelnemers zijn welkom (we hanteren echter een maximale groepsgrootte van 7 cursisten).

De kosten voor een training zijn €195, – (ex. btw) per persoon. Komt u met een groep? Vanaf 3 personen betaalt u slechts €145, – (ex. btw) per persoon.

WordPress vragen

Heeft u een specifieke vraag over WordPress? Bijvoorbeeld over het aanmaken van een nieuwe pagina of de lay-out van de site, snelheid, veiligheid of onderhoud? In dat geval kan het Ontwerpcentrum u tips geven hoe dit aan te pakken of, als het kleine aanpassingen zijn, deze ter plekke uitvoeren.

De kosten worden berekend op basis van de bestede tijd volgens het uurtarief van €65,- (ex. btw).

Aanmelden

U wilt zich aanmelden voor de training WordPress of u heeft een specifieke vraag over WordPress? Mail naar info@hetontwerpcentrum.nl of bel 06-54647084 (Janita Top).

Zie ook:

 • Front-end
  Een korte uitleg over wat front-end en back-end ontwikkeling inhoudt. Het ontwerpcentrum verzorgt de gehele ontwikkeling van uw WordPress website.
 • Onderhoud en support
  Uw website up-to-date, snel en veilig houden? Wij zorgen voor een goed technisch onderhoud na oplevering van uw nieuwe site.
 • Optimalisatie mobiel
  Is uw website geschikt voor mobiel? Uw bezoeker verwacht van wel… Het Ontwerpcentrum helpt graag de benodigde aanpassingen door te voeren voor een optimale mobiele gebruikerservaring.
 • WordPress
  WordPress: wat is het precies en wat kun je ermee doen? Wij zorgen voor de gewenste opties en uitstraling van uw eigen WordPress site.