Monitoring en analyse

touwconstructie

Behaalt uw website de gestelde doelen?

U heeft uw website met een reden. Bijvoorbeeld omdat u uw doelgroep wilt informeren over uw dienstverlening of bepaalde producten wilt verkopen. Met Google Analytics – het gratis statistiekenprogramma van Google – houdt u bij hoe uw website presteert. Bijvoorbeeld de kwaliteit van het websitebezoek of het aandeel in de webwinkelomzet van een specifieke webpagina.

Dankzij deze informatie weet u of u de gestelde doelen voor uw website ook haalt. Indien gewenst kan het Ontwerpcentrum u helpen bij het vaststellen van deze doelen. Tevens helpen we u dan bij het ‘lezen’ van de statistieken. We analyseren de data en geven op kwartaalbasis een rapportage over de impact van uw website. Op begrijpelijke wijze en zonder onnodige opsmuk.

Uiteraard koppelen we – wanneer nodig – Google Analytics zonder extra kosten aan uw website.

Met een monitoringcontract weet u of de euro’s die u uitgeeft voor uw online zichtbaarheid welbesteed zijn.

Een monitoringcontract is al verkrijgbaar vanaf €235,- per kwartaal (excl. BTW).
Dit contract is per kwartaal opzegbaar, dus u zit nergens lang aan vast.

Verschaf u inzicht in uw online prestaties en sluit vandaag nog een monitoringcontract af voor uw website. Meer informatie of een offerte: info@hetontwerpcentrum.nl.

Google Analytics en privacy

Google Analytics gebruikt cookies om het websitebezoek te kunnen meten. De verzamelde data wordt opgeslagen op de servers van Google maar is niet herleidbaar naar individuen en personen. Wanneer u gebruikmaakt van Google Analytics dient u daar melding van te maken in de disclaimer op uw website.

Zie ook:

  • Adverteren met Google Adwords
    Is een Google AdWords-advertentie duur? Nee. Met een beperkt dagbudget – bijvoorbeeld 5 euro – kunt u al een prima resultaat halen.
  • Optimaliseren website (SEO)
    Zichtbaar zijn in Google? Door het optimaliseren van uw website sluit website-inhoud aan op voor u relevante zoekopdrachten.