Adverteren met Google Adwords

Meer online verkeer en verkopen?

Op zoek naar meer verkeer naar uw website of wilt u met uw website meer verkopen genereren? Google AdWords heeft zich de afgelopen 10 jaar bewezen als de beste methode om via online advertenties uw doelgroep te bereiken.

Door er een ingenieus veilingsysteem gebaseerd op biedingen per zoekwoord en de kwaliteit van de advertentiecampagne wordt uw advertentie getoond in het Google Zoeknetwerk en Google Displaynetwerk (websites zoals Telegraaf.nl die de advertenties van Google tonen).

Meer dan 8 jaar Google AdWords ervaring

Het Ontwerpcentrum ontwikkelt, implementeert en monitort Google AdWords-campagnes. Met meer dan 8 jaar ervaring op dit gebied – en gecertificeerd als Google AdWords Professional – kunnen we u garanderen dat u optimaal profijt hebt van uw Google AdWords-advertentie.

Is een Google AdWords-advertentie duur? Nee. Met een beperkt dagbudget – bijvoorbeeld 5 euro – kunt u al een prima resultaat halen.

Meer weten over adverteren met Google AdWords? Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden: info@hetontwerpcentrum.nl.

Het Ontwerpcentrum helpt ook bij het optimaliseren (SEO) van uw website voor zoekmachines als Google. Met name voor de langere termijn is het raadzaam ook daarop in te zetten.

Adwords Qualified individual Google

 

 

Zie ook:

  • Monitoring en analyse
    Behaalt uw website de gestelde doelen? Het Ontwerpcentrum helpt u bij het analyseren van de online prestaties.
  • Optimaliseren website (SEO)
    Zichtbaar zijn in Google? Door het optimaliseren van uw website sluit website-inhoud aan op voor u relevante zoekopdrachten.